| ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG,SILA "FOLLOW" JIKA INGIN INFORMASI. |

PENGIKUT

Sabtu, 26 Mac 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL


1 Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
-Ya, pernah. Jatuh cinta kerana keperibadiannya yang amat mengambil berat , keprihatinannya , "gentleman" , dan "loving".

2 Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
-Tidak mengutamankan fizikal dalam memilih pasangan hidup kerana belum tentu dengan penampilan yang hebat , bergaya, kacak , badan sasa , etc akan membahagiakan perhubungan entah-entah perasaan dengan semua tue sampai lupa diri dengan cara berfoya-foya dengan orangn lain. Susah nak jumpa lelaki kategori tue semua yang baik , soleh , jujur dan setia.Apa pun sedap mata memandang.

3 Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
-Bahagian fizikal yang membuatkan tertarik..hurm, pada Mr.Cayang I , perut dia - I LIKE! Sebab I suka usap-usap perut bolat dia.

4 Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
-Sangat setuju sebab dah dekat dengan orang yang tersayang , makan air tangan orang tersayang so tak lah pula jadi kurus kering kan?

5 Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda .
-No Comment.Tapi hanya segelintir sahaja la mungkin yang lupa diri sampaikan bersikap sedemikian. Never judge people without knowing them well yet. So don't judge the book by its cover.

6 Beri contoh LELAKI IDAMAN (bagi perempuan) dan PEREMPUAN IDAMAN (bagi lelaki). Sila jelaskan pilihan anda .Kenapa anda pilih 'si dia'?
-Lelaki Idaman?
~understanding~caring~loving~concern~ada pegangan agama~
*Semua di atas perlu sebab I need it untuk treat me well , happy in relationship til end life , seorang lelaki/suami yang akan didik I dengan pegangan agama yang betul so that's why la Mr.Cayang yang berjaya menakluki hati yang pernah kecewa. So please doakan kiterorang ye!

7 Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
-Sangat berpuas hati dan menerima nya seadanya sebab dia pun boleh terima saya seadanya. Tq !

8 Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
-Alhamdulillah , bersyukur ke hadrat Ilahi dengan apa yang diberi dan redha dengan apa yang terjadi mahupun akan.

9 Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
-Tak payah kata untuk kehendak pasangan , memang nak sangat kurus macam time school-ing dulu . Penampilan penting nanti dia cari lain argghhh tidak.. hehe...

10 Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ?
-Tak berani nak cuba actually , tapi losyen mustajab je n itu pun jarang guna so kesan nya tak la nampak sangat. Tapi recently , dah mula guna sabun mandi yang Mr.Cayang kasi , katanya kata sabun tu akan nampak kesan nya so takde la lagi apa2 bukti erk.

Peeps out there , let's join this segment before Mr.BA close it this MID NIGHT!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan